Dierenartsen die elke dag voor u klaarstaan

Carolien Belmans
Dierenarts Carolien Belmans is afgestudeerd in Gent in 2001. Carolien werkt al meer dan 15 jaar als dierenarts voor hond en kat en heeft hierdoor een jarenlange ervaring met onze viervoeters. Carolien volgde verschillende cursussen in verband met oogaandoeningen en tandheelkunde, waaronder ESAVS in 2006, 2007 en 2008 en in Utrecht de ‘modulaire cursus oogheelkunde 2013-2014. Carolien is ook lid van de werkgroep Eyevets.
Sofie Van Eylen
Dierenarts Van Eylen Sofie is afgestudeerd in 2014. Ze heeft hierna anderhalf jaar vervangingen gedaan in verscheidene praktijken over Vlaanderen. In 2016 heeft ze zich genesteld in de praktijk te Nijlen en in De Lindekens te Grobbendonk. Sofie verdiept zich in de algemene diergeneeskunde en legt zich verder ook toe op onze kleinste patiëntjes namelijk de konijnen en knaagdiertjes. Zij volgde hiervoor verschillende bijscholingen in België en Nederland. Verder heeft Sofie een passie voor het gedrag van katten. Voor vragen of problemen omtrent kattengedrag kan u dan ook bij haar terecht!

Nathalie Swinnen
Nathalie is afgestudeerd in 2014. Zij werkte een aantal jaren als dierenarts voor hond en kat in enkele groepspraktijken. Sinds 2017 heeft zij ons team De Lindekens vervoegd. Nathalie legt zich vooral toe op de eerstelijns diergeneeskunde van hond en kat. In 2017 studeerde ze af voor de tweejarige prestigieuze opleiding Vakdierenarts Kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent.

Dierenartsassistenten

Joke Hoes
Joke volgde in 2018 de opleiding voor dierenartsassistente. Verschillende jaren voorheen hielp ze ons al als vrijwilliger: haar liefde voor dieren straalt ze uit! Joke verzorgt de dieren met veel toewijding en houdt onze praktijk ordelijk en net. Verder helpt ze de dierenartsen met de chirurgie. Joke maakt ook de afspraken voor jullie patiëntjes en zorgt voor medicatie en voeding. Kortom, ze is ons manusje van alles.

Dierenarts voor orthopedische chirurgie

Henk Pardon
Dierenarts Henk Pardon voert hier de orthopedische operaties uit zoals ingewikkelde breuken, gescheurde kruisbanden, ... Henk is lid van ESVOT, European Society of Veterinary Orthopaedics and Traumatology en volgde verschillende cursussen en congressen over orthopedie in binnen- en buitenland. Dierenarts Henk Pardon is een externe medewerker van de praktijk en deze operaties gebeuren steeds na afspraak.